Gutta på Staslin
mener at luksus ikke skal være vanskelig
Vår visjon er enkel og grei:
Alle skal ha kunnskapen til å tilberede godt kjøtt.
Vår historie
Som utdannet kjøttskjærer jobbet Thomas André Skjølberg en stund på Nortura. En ildsjel for faget og en kremmerånd førte han til å jobbe i ferskvaredisken, CC Hamar. Her dannet han sterk interesse for kundeservice. Men det klødde i fingrene. Han følte Hamar trengte et knutepunkt for håndverket hans. En plass hvor alle skulle kunne møte opp for kunnskap og gode råvarer.
Å bli byens slakterbutikk ble hans neste mål. Her ønsket han et fokus på bærekraft og lokale råvarer. Med hans kompis - Mats Bekkevold som høyre hånd - skulle de ta Hamar med storm.
Staslin åpnet i det en viss pandemi inntraff verden. Det var ikke lett, men folket beviste at vi var ønsket. Det ga oss medvind. I dag serverer vi råvarer fra lokale bønder, av ypperlig kvalitet. Fokuset våres er å hjelpe deg med å bli komfortable med kvalitetskjøtt.