top of page

Gutta på Staslin

mener at luksus ikke skal være vanskelig

Vår visjon er enkel og grei:

Alle skal ha kunnskapen til å tilberede godt kjøtt.

_C1A6711 (1)_edited_edited.jpg

Vår historie

Som utdannet kjøttskjærer jobbet Thomas André Skjølberg en stund på Nortura. En ildsjel for faget og en kremmerånd førte han til å jobbe i ferskvaredisken, CC Hamar. Her dannet han sterk interesse for kundeservice. Men det klødde i fingrene. Han følte Hamar trengte et knutepunkt for håndverket hans. En plass hvor alle skulle kunne møte opp for kunnskap og gode råvarer.

 

Å bli byens slakterbutikk ble hans neste mål. Her ønsket han et fokus på bærekraft og lokale råvarer. Med hans kompis - Mats Bekkevold som høyre hånd - skulle de ta Hamar med storm.

Staslin åpnet i det en viss pandemi inntraff verden. Det var ikke lett, men folket beviste at vi var ønsket. Det ga oss medvind. I dag serverer vi råvarer fra lokale bønder, av ypperlig kvalitet. Fokuset våres er å hjelpe deg med å bli komfortable med kvalitetskjøtt.

Møt gjengen

Headshot Tas_edited.jpg

Thomas André Skjølberg

  • LinkedIn

Grunnlegger, kjøttskjærer og daglig leder

DSC00140_edited.jpg

Marius Nordlund

  • LinkedIn

Avdelingsleder, Backyard Burger

Headshot Mats.jpeg

Mats Bekkevold

Medgrunnlegger & butikkslakter

DSC00204.jpeg

Kristoffer Skjølberg

  • LinkedIn

Markedsfører og innholdsprodusent

bottom of page